Bursa'da yangın var!
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak Galatasaray'ı sarı-kırmızılı taraftarlar çılgın bir şekilde karşıladı.
Galatasaray, Bursaspor ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı karşılaşma için özel bir deniz otobüsü ile Mudanya'ya geldi. Sarı kırmızılı ekibi, Galatasaray'ın Merhum Başkanlarından Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın karşıladı. Fatih Terim, daha sonra kucaklaştığı Murat Canaydın'ın özel otomobili ile kafileden ayrı olarak Bursa'ya geldi. Futbolcuları meşaleler ile karşılayan taraftarlar, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Galatasaray, zorlu Bursaspor deplasmanı için bugün saat 18.30'da, İstanbul'dan özel bir deniz otobüsü ile Bursa'nın Mudanya ilçesine geldi. Sarı-kırmızılı kafileyi burada, Merhum Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın karşıladı. Taraftarlar, sevgi gösterisinde bulunduğu, meşalelerle karşıladığı Galatasaraylı futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Fatih Terim ise kafileden ayrı olarak sarılarak hasret giderdiği Murat Canaydın'ın otomobiline binerek Bursa'ya hareket etti.
Galatasaray futbol takımı daha sonra kendilerini bekleyen otobüs ile polis eskortluğunda, maç saatini bekleyecekleri Bursa'da ki, Crown Plaza Otel'e yerleştiler.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!

Wolverhampton, Brentford'a şok yaşattı!

Arbeloa'dan Arda Güler ve Haaland eşleşmesi için açıklama

Pep Guardiola: "Kusursuz bir maç oynamamız gerekiyor"

Ozan Kabak Bundesliga'da haftanın ilk 11'ine seçildi!

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"


























