Burak'ın hareketi için açıklama
Mücadele sonunda açıklamalarda bulunan Hamza Hamzaoğlu, o hareketi yorumladı...
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın 65. dakikasında ilginç bir olay yaşandı. Mersin İdman Yurdu maçında Emre Çolak'ı oyundan çıkardığı için Emre'den tepki gören Hamza Hamzaoğlu, benzeri tepkiyi bu kez de Burak Yılmaz'dan gördü.
Beşiktaş maçının 65. dakikasında yerini Umut Bulut'a bırakan Burak Yılmaz, oyundan çıkarken önce tebessüm etti ardından da yedek kulübesine geldiği sırada kendisine sarılan Hamza Hamzaoğlu'nun elini itti.
"TEPKİ GÖSTEREBİLİR, DEVAM EDERSE..."
Mücadele sonunda açıklamalarda bulunan Hamza Hamzaoğlu, "Hiçbir oyuncu sahadan çıkmak istemez. Hocalarımızın taktiksel bir düşüncesi olacağını aklımıza getirmezdik. Bizim numaramız kalktığında kötüyüz diye düşünürdük. Orada 1-0 öndeydik ve Umut'un defansif anlamda yapacağı işler bizim için daha önem taşımıştı. Bence Umut da iyi bir golcü, yakaladığında atabilir. Burak kötü demek değil bu. Ben Burak'ın oyunda kaldığı süre boyunca ortaya koyduğu performanstan memnunum. Tepki gösterebilir, hiç önemli değil. Ben bunları hoşgörü ile karşılarım. Devam ederse, hoşgörü ile karşılamam mümkün değil. Burak içeride de sarıldı, arkadaşlarına da sarıldı, kutladı. Önemli olan devam ettirmemek" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan'dan Inter'e çok yakın takip

Roma'da Donyell Malen golle başladı!

Van Persie, oğlu Shaqueel'i oyuna aldı! İki gol attı!

Atletico Madrid, Galatasaray öncesi kazandı

Eintracht Frankfurt'ta Toppmöller dönemi sona erdi!

Tottenham taraftarından Thomas Frank'e protesto!

Bayern Münih'te Michael Olise'den inanılmaz rakam!

Roma'dan Pellegrini için imza hamlesi

Crystal Palace'ta Glasner ile ayrılık yükleniyor!

Edin Dzeko için sürpriz transfer gelişmesi!




























