Burak Yılmaz yerine dönüyor
Burak Yılmaz’ın dönüşüyle birlikte forvet hattının nasıl şekilleneceği merak konusuydu. Balıkesirspor maçı öncesinde Hamza Hamzaoğlu'nun beklediği haber geldi.
Sarı-kırmızılı takımda Burak Yılmaz’ın dönüşüyle birlikte forvet hattının nasıl şekilleneceği merak konusuydu... İşte bu soru cevabını buldu.
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Balıkesirspor maçı ile birlikte forvetteki ideal ikilisini sahaya sürecek.
Sarı kırmızılı takımın başına geçtikten sonra Prandelli ve Mancini dönemindeki tek forvet düzeninden vazgeçip, ‘Umut-Burak’ ikilisine ilk 11’de görev veren Hamzaoğlu, bugün uzun bir aradan sonra takımını çift forvetli düzen ile oynatacak.
Burak Yılmaz’ın sakatlığı nedeni ile Sneijder’ı zaman zaman 10 numara pozisyonunda kullanan Hamza Hamzaoğlu, Balıkesirspor maçında Umut Bulut ve Burak ikilisine görev verecek. Burak Yılmaz arkada, rakip kaleye en yakın bölgede ise Umut Bulut oynayacak.
Sarı kabus kapıda!
Aslan'ın 4 ismi Balıkesir maçı öncesinde sarı kart sınırında... Sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olan Semih Kaya’nın yanı sıra Burak Yılmaz, Hakan Balta ve Yekta Kurtuluş sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Sivas karşısında forma giyemeyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler, Elche maçında kendi yarı sahasından attı!

Kenan asist yaptı, Juventus tek golle kazandı!

Arsenal'ın 16 yaşındaki oyuncusu Dowman tarihe geçti!

Napoli evinde geriden gelip kazandı

Arsenal son dakikada golüyle rahatladı!

Brighton, Sunderland'i Yankuba Minteh ile geçti!

Atletico Madrid evinde tek golle kazandı

Bayern Münih, 9 kişiyle puanı aldı

Inter, sahasında 82'de yakalandı!

Xabi Alonso için açıklama: "Teklifleri değerlendiriyor"

























