Burak Yılmaz seferberliği başladı!
Erciyesspor maçı sonrasında sol ayak bileği dış ön yan bağında yırtık tespit edilen Burak Yılmaz'ı ilginç bir tedavi yönetimi uygulanıyor. Hesaplar derbide oynaması üzerine yapılıyor
Ligdeki Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan, sonrasında çekilen MR'ında sol ayak bileği dış ön yan bağında yırtık tespit edilen Burak Yılmaz, gelecek hafta Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisine yetiştirilmesi için yoğun mesai harcanıyor.
Milli Takım maçlarını kaçıran Burak Yılmaz'ın tedavisi tüm hızıyla sürerken forvette tek alternatifi olarak elinde Pandev kalan teknik direktör Cesare Prandelli, kulüp doktorlarından yıldız futbolcunun 18 Ekim'deki derbiye yetişmesini istedi.
Sağlık heyetinin yanı sıra Burak Yılmaz da derbiye yetişebilmek adına adeta Florya'da yatıp kalkıyor. Sarı-kırmızılı takımın sağlık ekibi Burak'ın vücudundan alınan bir şırınga kandan üretilen ilaç ile tedaviye başladı. 15 dakikalık bir işlem ile gerçekleştirilen tedavi programı sayesinde Burak'ın derbiye yetişme ihtimali de belirdi.
PANDEV VE UMUT'A YAKIN TAKİP
Bir yandan Burak Yılmaz'ın durumunu yakından takip eden Prandelli, diğer yandan da Pandev ve Umut Bulut gibi isimleri derbiye hazırlamakla meşgul. Hazır olmadığı için eleştiri oklarını üzerine çeken Makedon futbolcu günde çift antrenmanla form tutmaya başladı. Antrenmanlar haricinde kondisyon çalışmalarına hız veren tecrübeli oyuncu derbi maçında oynamak için hocasının gözüne girmeye çalışıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Pedro Neto için dev transfer yarışı!

Pandur'dan Hull City itirafı: "Yeni bir 1 numara arıyorlardı"

Sergej Jakirovic'ten Morita'ya büyük övgü

Roma'dan 35 milyon euroluk golcü hamlesi: Santiago Castro

Juventus'tan John Stones hamlesi

Mourinho, Camavinga'nın biletini kesti!

Arsenal'den Vinicius Junior'a rekor teklif!

Schalke'de Mertcan Ayhan'a yeni sözleşme

Sebastian Hoeness'tan Demirovic tepkisi!

Real Madrid'de Yan Diomande için geri sayım!

























