Burak Yılmaz herkesi şaşırttı
Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz çok şaşırttı. İşte detaylar burada...
Hamza Hamzaoğlu’nun hafta içinde “Yüzde yüz hazır değil” dediği Burak Yılmaz, attığı 8 şutla bu sezonki kariyer rekorunu kırdı... Ancak gol kaçırma konusunda da bu sezonun en kötü performansını gösterdi.
41’de topu Eray’a nişanladı... İkinci yarıda 5 dakika içinde 3 önemli pozisyondan yararlanamadı. 73’te altı pasın içinden auta attı. 75’te kaleyi tutturamadı. 78’de Sabri’nin ortasında bomboş durumdayken topu kafayla dışarı attı. Son bölümde de yine kötü bir şut çıkardı.
Hamzaoğlu, “Üst üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bugün (dün) biraz daha kontrollü mücadele etti. Savunma anlamında bir kişi eksik kaldık gibi de oldu ama girdiği önemli pozisyonlar vardı. Bundan sonraki maçlarda daha rahat oynayacağını düşünüyorum. Kendisine daha güvenli şekilde sahada olacaktır” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri





























