"Burak kendini yere atıyor mu? Evet, ama..."
Burak Yılmaz, Kanaltürk'te yayınlanan Hay Hay Buyursun Gelsin adlı programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Webaslan.com
Beşiktaş ile oynanan derbide kendini yere attığı gerekçesiyle çok eleştirilen Burak Yılmaz "Burak kendini yere atıyor mu? Evet atıyor. Ancak bundan sonra dikkatli olacağıma dair söz veriyorum" dedi.
Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana hiçbir zaman ümitsizlik yaşamadığını ifade eden Burak, "Ümitsizliğe kapıldığım zamanlarda teknik direktörümüz Fatih Terim olaya hemen müdahele etti. Selçuk İnan faktörü de benim için çok önemli" ifadelerini kullandı.
Futbol kariyerinde en büyük idolünün Hakan Şükür olduğunu belirten Burak Yılmaz, Şükür'ün elde ettiği başarılara ulaşmanın çok zor olduğunu da sözlerine ekledi.
Melankolik bir yapıya sahip olduğunu söyleyen Burak Yılmaz "Ligin en karizmatik futbolcusu Fernandes. En iyi kaleciler ise Muslera ve Trabzonspor'dan Onur" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"
























