Burak Elmas’tan yönetime dava
Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas’tan yönetime ikinci defa ihtar çekilmiş ve “Aksi halde en kısa sürede yönetim kurulunun açıkça hukuki dayanaktan yoksun ve mesnetsiz olan bu kararına karşı ihtiyati tedbir talepli iptal davası açacağız” denilmişti. Elmas dava dilekçesini sundu.

Galatasaray’da 29 Mayıs’ta olması gereken seçim öncesi, yönetimin iptal kararı alması ve bu konuda geri adım atmaması üzerine başkan adayı Burak Elmas’tan ikinci defa ihtar gelmişti. Seçimin olağan tarihinde gerçekleşmesi ve yönetimin aldığı bu karardan geri adım atması gerektiği ifade edilmiş aksi halde dava açılacağı söylenmişti. Ve Burak Elmas ikinci ihtardan sonra yönetiminden geri adım gelmeyince dava dilekçesini hazırladı ve davayı açtı.
“Kimse Galatasaray’ın yarınlarını karartamaz” denilmişti
Burak Elmas davayı açmadan önce şu açıklamayı yapmıştı: “Yaklaşık iki yıldır Galatasaray’ın doğru yönetilebilmesi için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Bu süreçte, istisnasız bütün kurullarımızda çalışacak ve Galatasaray’ı hak ettiği yere getirecek çalışma arkadaşlarımızı sizin takdirlerinize sunduk. Galatasaray ile ilgili projelerimizi kamuoyuna açıkladık.
Galatasaray, yalnızca bir spor kulübü değil, sosyalleşme süreci, değer yargıları ve kültürüyle 30 milyon taraftarı olan Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüdür. Kimse Galatarasay’ın yarınlarını, umutlarını ve geleceğini karartamaz. Hiçbir Galatasaraylı buna müsaade etmez.” [ajansspor]
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wirtz'ten kariyer itirafı: "Konfor alanımdan çıkmak istiyorum"

Liverpool'un büyük hedefi Alvarez!

Manchester United'da Bruno'ya izin yok!

PSG, 4 İngiliz engelini aşarak Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktı

PSG, 4 İngiliz engelini aşarak Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktı

Hakan Çalhanoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde ilk peşinde

Premier Lig'i yıkan Fransız gücü: PSG

Napoli'den Kevin de Bruyne hamlesi!

PSG, Arsenal'i yıkarak finalde!

Harry Kane, rekorlarını şampiyonlukla taçlandırdı
