Burak Elmas'tan eleştirilere sert yanıt
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim ile aralarında yaşanan duruma dair açıklama yaptı. Elmas "Doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz" dedi.
Fotoğraf : AA
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yönetim ve Fatih Terim arasında yaşandığı iddia edilen ayrılık söylentilerine cevap verdi.
Burak Elmas yaptığı açıklamada, "Galatasaray’ın geleceğine yönelik cesaret gerektiren kararları almaya devam edeceğiz. Galatasaray değerleri etrafında ben değil, biz ve Galatasaray diyen kalabalık ile yolumuza devam ediyoruz. Galatasaray’da kutuplaşmadan ve iç kavgadan beslenen iktidar meraklısı kişilerin bazen sesi çok çıksa da Galatasaray’ın geleceğini düşünen çoğunluğun kalbi ve akli desteği ile doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Barcelona'dan ligde dev seri!

Antoine Griezmann'dan dikkat çeken rakam!

Fiorentina'nın büyük hasreti sona erdi!

Bayern Münih, 3 puanı 4 golle aldı!

Barcelona'nın serisi 8 maça yükseldi!

Nico Paz'dan Real Madrid yanıtı!

Simeone: "Sörloth, farklı işler yapıyor"

Feyenoord sahasında takıldı!

Atletico Madrid, deplasmanda rahat galip!























