Burak Elmas'ın annesinden olay Fatih Terim sözleri!
Galatasaray eski Başkanı Burak Elmas'ın annesi Saniye Elmas sosyal medyada polemik yarattı. Bir özel okulun mezuniyet törenine iki öğrenci Fatih Terim maskesiyle katılırken, Saniye Elmas bu öğrenciler hakkında flaş açıklamalarda bulundu.
Galatasaray 'da genel kurulda idari açıdan ibra edilmeyen ve başkanlığı bırakan Burak Elmas'ın görev döneminde en çok tartışılan kararı teknik direktör Fatih Terim'le yolları ayırmak olmuştu.
Elmas bu kararı sonrasında camia karşısında eleştirilerin hedefi olurken, her geçen gün de konuyla ilgili kamuoyunda yaptığı açıklamalar sertleşmişti.
Bugün de bir özel okulun mezuniyet törenine iki öğrenci Fatih Terim maskesiyle katıldı. Bu durum özellikle sosyal medyada çok paylaşılırken, eski Sarı-Kırmızılılar'ın Başkanı Burak Elmas'ın annesi Saniye Elmas'tan flaş bir hareket geldi.
Elmas, sosyal medyadan Fatih Terim maskeli öğrenciler hakkında, "Öğrenci profili buysa çocuklarınızı o okula göndermeyin. Size bu ortamı hazırlayan Atatürk yerine bu adamı örnek aldıysanız, ne not alırsanız alın, bu memlekete faydanız olmaz" dedi. Saniye Elmas'ın açıklamaları polemik yarattı.
İşte o paylaşım:
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler

Bayern Münih'ten Upamecano açıklaması!

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

























