Burak Elmas: "Okan Buruk'la ilgili demecim olmadı!"
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı-kırmızılı takımla adı geçen teknik direktör Okan Buruk için bir demecinin olmadığını söyledi.
Fotoğraf : AA
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, canlı yayında birçok konuda açıklama yaparken, kısa süre öncesine kadar teknik direktörlük için adı geçen Okan Buruk hakkında da konuştu.
"SPEKÜLASYON YAPILDI"
Elmas, Okan Buruk için herhangi bir söylemi olmadığını belirterek, "Okan Buruk'la ilgili herhangi bir demecim olmadı. Torrent teknik direktörümüzdü, spekülasyon yapıldı. Biz oyuncu ya da teknik direktörle ilgili bizim ilgimiz olduğu söyleniyor ama biz açıklamamışız. Böyle bir düşünce olmadı, değişiklik düşüncemiz de olmadı. Okan Buruk'la ilgili de telaffuzum olmadı. Okan Hoca da zor bir dönemden geçiyor, oğlu zor bir hastalıkla uğraşıyor. Oğlu koyu bir Galatasaraylı ve bu konuyu fazla deşmemek lazım." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Diego Simeone'den Alvarez açıklaması!

Harry Kane'den yeni sözleşme açıklaması

Bruno Fernandes'ten Manchester United'a ret!

Borussia Dortmund, Giannis Konstantelias'ı açıkladı

Joey Veeerman'ın Dortmund hayali gerçek oldu!

Roma'da iki transfer yakın!

Newcastle United, Amar Dedic'i açıkladı

Real Madrid altyapısından 124,5 milyon euroluk dev gelir!

Sergio Busquets, Barcelona'ya döndü

Leipzig yeni Diomande'sini buldu: 50 + 10 milyon Euro!





























