Bülent Tulun: "Galatasaray, o 2 kaleciyi düşünüyor"
Fernando Muslera'nın Galatasaray'a imza attığı dönemde Galatasaray Sportif Direktörlüğü görevini yürüten Bülent Tulun, sarı-kırmızılıların ilgilendiği iki kaleciyi duyurdu. Bülent Tulun söz konusu isimleri verip "Bu gelişmeyi duydum" dedi.
Galatasaray'ın eski sportif direktörü Bülent Tulun, sarı-kırmızılıların Fernando Muslera'nın yerine ilgilendiği 2 kaleciyi Radyo Spor'da açıkladı.
Galatasaray'ın Muslera sonrası çok önemli bir uluslararası kaleci transferi planladığını belirten Tulun, "Alisson Becker ve Ederson'dan bir tanesi öncelikli olarak düşünülüyor. Bu gelişmeyi duydum. Bu iki kaleciden bir tanesini Galatasaray transfer edebilir. Olma olasılığı çok uzak değil" ifadelerini kullandı.
"HER ŞEY HAZIR, KARAR OSIMHEN'İN"
Galatasaray'ın Victor Osimhen'in bonservisini almak için sponsorluk anlaşmalarını yaptığını ifade eden Tulun, "Her şey hazır. Artık karar Osimhen'in. Yönetim, Osimhen'e en azından bir sene daha bizimle kal, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olalım, istersen bir sonraki yıl Premier Lig'e ya da bir başka büyük lige yine transfer yaparsın diyor" şeklinde konuştu.
"PARAYA GÖRE HAREKET ETMİYOR"
Tulun ayrıca Osimhen'in Suudi Arabistan'dan aldığı teklifleri reddedeceğini düşündüğünü söyledi ve "Paraya göre hareket etmiyor. Bence Galatasaray'da kalma olasılığı yüksek. Mutluluğu yüzünden okunuyor. Lider ve koruyucu vasıflı" yorumunu yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede

Arsenal, Hincapie'nin tapusunu aldı

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

























