Bucaspor 1928, Oğuz Aydın'ın transferini bekliyor
Bucaspor 1928, Alanyasporlu Oğuz Aydın'ın Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'a transfer olmasını bekliyor.
TFF 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor 1928, Alanyasporlu kanat oyuncusu Oğuz Aydın'ın Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'a transferini bekliyor.
Altyapısından yetiştirip vitrine çıkardığı Oğuz'u 2021-2022 sezonunun başında Alanyaspor'a uğurlayan sarı-lacivertliler, medyada yer alan haberlere göre 23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a transferinin gerçekleşmesiyle yüzde 15 yetiştirme payı alacak.
Çıkan haberlerde Galatasaray'ın Oğuz transferinde sona yaklaştığı aktarılırken, Bucaspor 1928 yönetiminin bu satıştan yetiştirme bedeli olarak iyi bir gelir elde edeceği de kaydedildi.
Bu sezon Alanyaspor'la 37 resmi maça çıkıp 13 gol atan ve 8 de asist yapan Oğuz, gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselmişti. Oğuz, devam eden 2024 Avrupa Şampiyonası'nda aday kadroya çağrılmış ancak nihai kadroda kendisine yer bulamamıştı.
Öte yandan Bucaspor 1928'in genç oyuncusu Arda Usluoğlu'nun adı da Başakşehir FK dahil birçok kulüple anılıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal, Brighton'ı mağlup ederek kupada tur atladı

PSG, deplasmanda Lorient'e diş geçiremedi!

Roma, liderliğe oynuyor! Parma karşısında 3 puan

Kenan yine sahnede! Juventus, Udinese engelini aştı

Como sahasında üç golle üç puanı aldı!

Eden Hazard, Premier Lig Şöhretler Müzesi'ne seçildi

Lyon, Real Madrid'den Endrick için devrede!

Real Madrid'den UEFA'ya tazminat talebi

Vinicius Jr'dan El Clasico'daki tepkisi için açıklama!

Barcelona'yı üzen sakatlık haberi: Pedri
























