''Bu transfer imkansız''
PSV Teknik Menajeri Marcel Brands, Burma transferini ''İmkansız görünüyor'' sözleriyle değerlendirdi.
Webaslan Dış Haberler
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Bir süredir Galatasaray'ın genç Portekizli oyuncusu Bruma ile yakından ilgilendiren PSV'de teknik menajer Marcel Brands, transfer konusunda açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın satmak istemediği Bruma için iki kulüp arasındaki rakam farkının çok olduğunu söyleyen Marcel Brands, ''Galatasaray'ın istediği rakam ile bizim önerdiğim rakam birbirine çok uzak. Şu an için bu transfer olanaksız olarak görülüyor. Zaten bir süredir temas halinde değiliz'' ifadelerini kullandı.
2018 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi olan Bruma'yı özellikle teknik direktör Jan Olde Riekerink takımda tutmak istediği için, yönetim genç oyuncuyu düşük bir bonservis bedeline elden çıkarmak istemiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha
























