Bu sevda bitmez
Galatasaray'ın Manisaspor'lu Yiğit Gökoğlan ısrarı bitmiyor. Transfer dönemi boyunca pazarlık yapılacağı belirtilen bu transferin ayrıntıları basında yer almaya devam ediyor.
Fanatik
Ara transfer döneminde kadrosuna kaliteli yerli oyuncuları katmayı düşünen Galatasaray'ın, Manisaspor'un kilit isimlerinden Yiğit Gökoğlan konusunda ısrarının devam ettiği iddia edildi.
Fanatik Gazetesinin haberine göre; Kulübüyle sözleşmesi 2013 yılında sona erecek olan Yiğit için Manisa ile temasa geçildiği ve görüşmelerin tüm hızıyla devam ettiği bildirildi. Genç futbolcu için Sarı-Kırmızılılar'ın, 2 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi. Manisa'dan gelecek yanıtın beklendiği, bu rakamın kabul edilmemesi halinde yeni bir teklifle Ege temsilcisinin kapısının, bir kez daha çalınacağı bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!

Manchester City, sürprize izin vermedi

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!

Bayern Münih bu kez 3-0'dan geri döndü!

Frankfurt, puanı Can Uzun'la kurtardı

Serie A'da küme düşen ilk takım belli oldu!

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı





















