Bu paylaşım için olay karar!
Galatasaray, Halis Özkahya ile ilgili paylaşımından dolayı PFDK'ya sevk ediliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Kasımpaşa - Galatasaray maçının ardından sosyal medya hesabından hakem Halis Özkahya ile ilgili paylaşımından dolayı Galatasaray'ı PFDK'ya sevk ediyor.
Disiplin talimatının 38. maddesinde özellikle hakemlere yönelik eylem ve söylem konusunda hassas olunması için yeni kriterler belirleyen Türkiye Futbol Federasyonu, aynı talimatta kulüplerin resmi yayın organlarından da sorumlu tutmasından dolayı sarı-kırmızılıların hakem Halis Özkahya ile ilgili paylaşımı talimatlara aykırı bulundu.
Bugün sevk işlemlerini tamamlayacak olan Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray'ı twitter paylaşımından dolayı sevk etmesi ve disiplin kurulunun de ceza kesmesi durumunda Mustafa Cengiz, Galatasaray'daki başkanlık dönemindeki ilk cezasını alacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı
