Bu ne yaman çelişki Mircea Lucescu!
Lucescu'nun kadrosunda Shakhtar'ı çalıştırırken 9, Zenit'teyken de 15 yabancı vardı. Bu nedenle Rumen hocanın yabancı sayısının azaltılması isteği tezat olarak karşılandı.

Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun Ukrayna ile oynanan maçtan sonra söylediği, "Yabancı sayısı azaltılmalı" görüşü gündem yarattı.
Ancak yabancı sayısının azaltılması savunan Rumen hocanın Ukrayna'da Shakhtar Donetsk'i çalıştırdığı dönemde 9, Rusya'da Zenit'in başında olduğunda da 15 yabancı oyuncuyla çalıştığı ortaya çıktı.
Böylece Rumen teknik direktörün düşünceleriyle kendi uygulaması yaman bir çelişki olarak nitelendirildi.
LUCESCU: ''MİLLİ TAKIM OLUŞTURMAK KOLAY DEĞİLDİ''
"9 tane yabancı oyuncu, 2 tane Türk oyuncu ile oynayan takımlardan Milli Takım çıkartmak kolay değil. Türkiye'nin çok iyi sonuçlar aldığı dönemlere bakarsak çekirdek bir kadrosu olduğunu görürsünüz. 7-8 senedir Shakhtar'da beraber oynayan futbolcular, cesaretli bir oyun sergilediler. Biz ise daha durağandık."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!
