"Bu G.Saray'a Barça bile..."
Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0 mağlup ettiği maça ilişkin açıklamalar geldi...
BeIN Sports yorumcusu Erman Özgür, Galatasaray'ın Başakşehir karşısında aldığı 2-0'lık galibiyete ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kadro tercihinin çok doğru olduğunu belirten Özgür, sarı-kırmızılı taraftarların oluşturduğu baskının rakipler için zorlayıcı bir unsur olduğuna değindi.
Selçuk İnan'ın yerine Ryan Donk'un oynatılmasının doğru bir karar olduğunu belirten Özgür, "Maçın başında Fatih Terim tercihlerinin bu maçın kazanılmasındaki ilk kriter olarak düşünüyorum. Denayer ve Donk tercihleri çok doğruydu" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'ın sahasında daha baskılı bir futbol sergilediğine dikkat çeken Özgür, "İkincisi olarak da Galatasaray taraftarıyla bütünleştiği zaman kimseye pas yaptırmaz. Barcelona'ya bile yaptırmaz. Özellikle bu kadro tercihi üzerinden. Orada başka bir atmosfere sokuyorlar, seni bir kişiye iki kişi geliyor bazen. Zaten kırmaları gereken iki şey vardı. Birincisi derbi performansı. Sneijder'le kazandıkları Fenerbahçe maçından sonra bunu kırdılar. Şimdi de deplasman fobisini kırması lazım. Bu ikisini yaptığı zaman zaten şampiyon olurlar" dedi.
🎯 #Hedef21 🏆
— Webaslan.com (@webaslan) 17 Nisan 2018
"Hesap yapmaya gerek yok. 5'te 5 yaparsak şampiyonuz"
───👑Fatih Terim pic.twitter.com/gRvZGpHYwF
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!
























