Bu fotoğraf kızdırdı!
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın yeni transferler Pandev ve Dzemaili'ye kendi ofisinde imza attırması eleştiri konusu oldu.
Milliyet
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın yeni transferler Pandev ve Dzemaili'ye kendi ofisinde imza attırması eleştiri konusu oldu. Sarı-kırmızılı kulüp üyeleri, Aysal'ın oyuncularla beraber çektirdiği kare için "Kurumsallıkta son nokta!" yorumunu yaparken, bu davranışın Galatasaray geleneklerine uygun olmadığı ifade edildi.
Milliyet'e konuşan üyeler, "Bugüne kadar görülmemiş bir olay. Galatasaray'ın imajına çok ciddi zararlar veriliyor. Başkan'ın önünde tek bir sayfa var ve imzalar atılıyor. Demek ki aynı kağıtta iki oyuncunun sözleşme detayları var. Başkan'ın buna ihtiyacı yoktur. Ne yazık ki şov yapma ihtiyacı hissediyor" yorumunda bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Eduardo Camavinga'ya çifte destek!

Mourinho'nun zorlu sınavı: Arda, Bellingham, Vinicius ve Mbappe

Simeone'nin gayrimenkul serveti: Madrid'de 180'i aşkın daire
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."





















