"Bu bizim gurur maçımız"
Sarı-Kırmızılı futbolcular omuz omuza verdi, pazar günkü Fenerbahçe derbisine konsantre oldu. Karşılaşmanın öneminin farkında olan oyuncular, “Bu bizim gurur maçımız. Sahada savaşacağız” diyorlar.

Galatasarayımız’da gündem yavaş yavaş Fenerbahçe derbisine doğru dönüyor. Sarı-Kırmızılılar, pazar günü TT Arena’da oynanacak zorlu mücadelenin hazırlıklarına başlarken, ortaya nasıl bir sonuç çıkacağı yönünde de tahminler başladı.
Bir yandan Ankara’daki patlamanın acısını yaşayan oyuncular, diğer taraftan hayatın normal akışında taraftarların yüzünü az da olsa güldürebilmenin peşinde. Bu bakımdan derbinin öneminin farkında olan Sarı-Kırmızılı futbolcular, “Bu bizim gurur maçımız. Sahada basmadık yer bırakmayacağız, savaşacağız” diyerek iddialarını ortaya koyuyorlar.
Ligin ilk yarısında Kadıköy’deki mücadeleden beraberlikle ayrılan Galatasaray’da hedef, rövanştan galibiyetle ayrılmak.Bir yandan Türkiye Kupası’nı kazanarak Avrupa bileti almak ve UEFA’dan gelen cezayı ertelememek isteyen Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan ligde de üçüncülüğü kovalıyor. Torku Konya’nın 7 puan gerisinde kalmasına rağmen mücadeleyi sürdüren Galatasaray’da planlar, sezonu olabilecek en iyi yerde tamamlamak üzerine.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Viktor Gyökeres resmen Arsenal'de

Arsenal'de mutlu son: Viktor Gyökeres!

Torino, Eljif Elmas için Leipzig ile temasta

Levante'den Koyalipou harekatı!

Everton'a Bayern Münih yıldızı!

Rodrigo de Paul, Messi'nin yanına gitti!

Ferdi Kadıoğlu için Juventus iddiası!

Samuel Lino, Flamengo'ya gidiyor!

Hull City, Enis Destan ile anlaştı!

Jhon Lucimi için talipler artıyor!
