Bruno Genesio'dan Denayer'e övgü
Lyon Teknik Direktörü Bruno Genesio, Jason Denayer'in performansından çok mutlu olduğunu dile getirdi. Galatasaray'ın eski oyuncusu Lyon'da da kendisini hemen sevdirdi

Transfer döneminde Lyon'un 6,5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Jason Denayer, şimdiden Fransa'daki performansıyla alkış alıyor.
Manchester City ve Marsilya galibiyetlerinin ardından Lyon Teknik Direktörü Bruno Genesio da Denayer'in kendileri için önemli bir isim olduğunu dile getirdi.
Denayer'in sanki uzun zamandır kendileriyle çalıştığını ve performansının güven verici olduğunu söyleyen Bruno Genesio ''Jason (Denayer) takıma çok iyi bir şekilde uyum sağladı. Sanki ilk günden bu yana bizimleymiş gibi. Performansı da takıma ne kadar çabuk adapte olduğunu gösteriyor. Lyon adına Denayer'in performansı güven verici. Her şey çok iyi gidiyor'' ifadelerini kullandı.
Galatasaray da transfer döneminde Dneayer'i kiralık olarak kadrosuna katmak istemiş ancak Manchester City oyuncuyu bonservisiyle göndermek istediği için bu transfer gerçekleşememişti.
Denayer, Lyon formasıyla şu ana kadar 4 resmi maçta forma giydi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"
