Bruma'yla özel ilgileniyor
Galatasaray'ın yeni transferi Bruma idmanlardaki hırsıyla dikkat çekerken, Drogba genç oyuncu ile özel olarak ilgileniyor.
Bugün
Portekizli genç futbolcunun bu tutumu teknik direktör Fatih Terim’i sevindirirken, kendisini en çok destekleyen isim ise Didier Drogba. Milli maçlar sonrası Florya’da yapılan ilk antrenmanda, Terim, Bruma ile özel bir konuşma yapıp, MP Antalya ve Real Madrid maçları öncesi ne ölçüde hazır olup olmadığını sordu.
Fildişili golcü Drogba antrenman boyunca Bruma ile özel olarak ilgilendi. Tüm futbolcular ve teknik heyet antrenman sonrası soyunma odasının yolunu tutarken, sahada top toplayıcıların yanı sıra iki kişi vardı:
Bruma ve Drogba... Fildişili yıldız antrenman sonrasında Bruma’ya yaklaşık 45 dakika şut ve yan top çalışması yaptırdı. Portekizli’yi sürekli uyararak, çapraz pozisyonlarda nasıl şut çekeceği, yan toplarda nasıl pozisyon alacağı ve etkili ortalar konusunda bilgi verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!

Tottenham, evinde Kopenhag'ı 4 golle geçti!

Juventus'un hasreti devam ediyor!

Liverpool maçında Arda Güler'e tepki!

Desire Doue, Golden Boy ödülünü kazandı

Arsenal, rekorlar kırdığı gecede rahat kazandı!

Napoli - Frankfurt maçında sessizlik!

Robert Lewandowski'den geleceği için açıklama























