Bruma'yı aratmayacak isim Almanya'da bulundu
Galatasaray, Schalke’yle sözleşmesi sona eren ve Trabzonspor’un da istediği Eric Maxim Choupo-Moting ile ciddi şekilde ilgilendiği ifade edildi.

Artık transfer piyasası iyiden iyiye canlanırken Galatasaray'da gündeme gelen son isim Schalke 04'ten, Eric Maxim Choupo-Moting oldu. Leipzig ile anlaşan Armindo Bruma'nın yerini doldurmak isteyen sarı-kırmızılı yönetimin, Kamerun asıllı Alman oyuncu ile ciddi bir şekilde ilgilendiği ifade edildi.
Schalke'yle sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan oyuncu bir süredir Trabzonspor'la anılırken iki kulübün büyük bir yarış içine girdiği belirtildi. Hızı ve çevikliğiyle bilinen Moting, Bruma'yı aratmayacak nitelikte bir oyuncu... 28 yaşında olan ve tecrübesiyle öne çıkan futbolcunun ayrıca orta sahada ve forvette oynaması da büyük bir avantaj olarak görülüyor.
İMZA PARASI İSTEDİ
Bonservisi elinde bulunan Moting'in menajeriyle ilk görüşmeyi yapan Sportif Direktör Cenk Ergün'ün yıllık 2.5 milyon euro önerdiği ve Galatasaray'ın şimdi yanıt beklediği bildirildi. Öte yandan Almanya'da Hamburg, Nürnberg, Mainz ve Schalke formaları giyen oyuncunun, 1.5 milyon euro da imza parası istediği bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!
