Bruma'ya yeni sözleşme
Galatasaray ayrılmak isteyen Bruma'yı takımda tutmak için harekete geçiyor.
DHA
Galatasaray'ın hazırlık kampında sivrilen ismi olarak göze batan ve Sarı Kırmızılı ekibin oynadığı 3 hazırlık maçında da birbirinden klas 3 gol atan Bruma'nın ayrılmak isteğine karşılık, ücretine zam yapılarak yeni sözleşme teklif edilecek.
Bruma'ya 5 yıllık yeni sözleşme teklif edilirken yıllık 1 milyon Euro olan ücretinin de 1,5 - 2 milyon Euro arasında bir rakam olması düşünülüyor. Böylece teknik direktör Riekerink'in "Mutlaka kalması gerekir" dediği genç Portekizli'nin kafası rahatlatılıp, performansının olumsuz etkilenmemesi için menajeri ile birlikte görüşme masasına çağrılacak.
Galatasaray ile 2 yıllık sözleşmesi daha bulunan Bruma için PSV Eindhoven Sarı -Kırmızılı kulübe 4,5 milyon Euro bonservis ücreti önermişti. Bu rakamı düşünmeden reddeden Galatasaray yönetiminin, Bruma'nın yeni sözleşmesinde serbest kalma miktarını ise 20 milyon Euro olarak belirlemesi bekleniyor.
Bruma için Sporting Lizbon'a 10 milyon bonservis ve artı 2 milyon euro bonus ödeyen Galatasaray bu parayı Portekizli yıldızın satılması halinde fazlasıyla karlı bir hale getirmeyi planlıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco, evinde tek golle kazandı!

Manchester United'tan gol şov!

Napoli, Inter'i 3-1 yenerek Serie A'da liderliğe yükseldi

PSG'den Brest deplasmanında net galibiyet

Kevin De Bruyne, penaltı golü sonrası sakatlandı!

Espanyol, Elche'yi tek golle geçti

Bayern Münih fırtınası Mönchengladbach'ı sildi

Chelsea'ye evinde şok mağlubiyet!

Udinese, evinde üç puanı üç golle aldı!

İspanya'da nefes kesen maçta kazanan çıkmadı!


























