Bruma'ya teklif yağıyor!..
Ocak ayında çapraz bağları koptuğu için sezonu erken kapatan Bruma'nın talipleri her geçen gün artıyor.
Ocak ayında çapraz bağları koptuğu için sezonu erken kapatan Bruma'ya 4 kulüpten resmi teklif gelmesi yönetimi çok şaşırttı.
Geçtiğimiz sezon başında büyük umutlarla Sporting Lizbon'dan transfer edilen Bruma, Ocak ayında yaşadığı talihsiz sakatlık sonrasında sezonu erken kapatmak zorunda kalmıştı.
NASIL DÖNECEK?
18 yaşında Dünya Kupası heyecanı yaşama fırsatını da kaçıran Portekizli yıldızın sahalara ne şekilde döneceği belirsizliğini korurken, şu ana kadar tam 4 resmi teklif gelmesi yönetimi şaşkına çevirdi. Alınan bilgilere göre Porto, Everton, Sunderland ve Malaga, Bruma'yı kadrosuna katmak için Galatasaray kulübünün kapısını çaldı.
AYSAL: BIRAKMAM!
Fakat Sarı-Kırmızılılar gelen tüm teklifleri geri çevirdi... Başkan Ünal Aysal'ın büyük bir potansiyeli olan Bruma'dan yeni sezonda çok şeyler beklediği ve "Yeni transferimiz olacak" diye konuştuğu öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Aston Villa'dan tarihi seri, rekor performans

Derbide tarihi seri: Sunderland yine kazandı

Tottenham, Forest deplasmanında kayboldu!

Ajax, derbide Feyenoord'u devirdi!

Sevilla sahasında zorlanmadan kazandı

Van Dijk'tan Muhammed Salah açıklaması

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

Milan'dan Maignan için ayrılık iddialarına net yanıt

Yves Bissouma'ya büyük şok: Evi soyuldu!

Kolo Toure: "Haaland beni korkutuyor"


























