Bruma'ya hocasından büyük övgü
İlk kez Portekiz U-21 Milli Takımı’na çağrılan Bruma’dan büyük beklentileri olduğunu söyleyen hocası Rui Jorge, “Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’nde forma giyiyor. Takıma güç katacak, artı değerimiz olacak” dedi.
Milliyet
U-21 elemeleri 8. Grup’ta 10 Ekim’de İsrail ve 15 Ekim’de Azerbaycan ile karşılaşacak olan takım için açıklanan listede sarı kırmızılıların yeni transferi de yer aldı.
Bruma’yı kadroya davet eden teknik direktör Rui Jorge Portekiz Futbol Federasyonu binasında bir basın toplantısı gerçekleştirerek kritik maçlar öncesinde düşüncelerini açıkladı. Sarı kırmızılı futbolcunun kendileri için özel bir yeri olduğunu belirten Jorge, “Sporting Lizbon’da oynamadığı bir dönemin ardından transfer oldu. Galatasaray’da forma şansı bulması bizi sevindiriyor. Üstelik Şampiyonlar Ligi gibi önemli bir kulvarda da oynuyor. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Gücümüze güç katacak, artı değer olacaktır” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson

Atletico Madrid, Joao Gomes için harekete geçti

Tamı tamına 6 gol var; kazanan yok!

Xavi'den Lionel Messi sözleri

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

























