Bruma'ya Çizme'den talip çıktı
Bruma için Beşiktaş’ın Devler Ligi’ndeki rakiplerinden Napoli de devreye girdi.
Bruma için Beşiktaş’ın Devler Ligi’ndeki rakiplerinden Napoli de devreye girdi. Milik’in de sakatlığının 6 ay sürecek olmasıyla ara transfer döneminde yeni bir oluşum içerisine girecek olan İtalyanlar kesenin ağzını açacak.
Galatasaray bir yandan Bruma ile sözleşme imzalamaya hazırlanırken, bir yandan da oyuncusuna gelen teklifleri en iyi ve yüksek şekilde değerlendirmek istiyor. İngiliz devlerinin radarına giren 21 yaşındaki futbolcunun talipleri her geçen gün artıyor. Son olarak Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden İtalyan ekibi Napoli, menajeri vasıtasıyla Bruma için nabız yokladı.
Higuain’den gelen 90 milyon Euro ile önemli transferler yapan ancak Milik'in sakatlanmasıyla zora giren Napoli, Drogba'nın yanı sıra ara transfer döneminde Bruma'yı da almak istiyor. Sadece transfer döneminde 26 milyon euro net kâr elde eden Napoli'nin dolaylı teklifi üzerine Galatasaray yönetimi ise kapıyı 40 milyon eurodan açtı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid galibiyetle ayrıldı, Arda Güler'e büyük övgü

Chelsea, Milan karşısında rahat galibiyet aldı

River Plate, Thiago Almada'yı kadrosuna kattı

Ferran Torres PSG yolunda! 50 milyon euroluk transfer

Zeki Çelik'ten transfer ve Kenan Yıldız itirafı!

Hakan Çalhanoğlu'ndan geleceği için açıklama

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal


























