Bruma: ''Ronaldo bana kara sevgilim der''
Bundesliga ekiplerinden Red Bull Leipzig forması Galatasaray'ın eski futbolcusu Bruma, Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu.
Bundesliga'da Red Bull Leipzig takımında oynayan Bruma, Portekiz Milli Takımı'nın yıldız ismi Cristiano Ronaldo ile oldukça yakın olduklarını söyledi.
Alman basınına konuşan Galatasaray'ın eski futbolcusu Bruma, ''Cristiano Ronaldo bana Bum Bum diye seslenir. Bizim dilimizde bunun anlamı 'kara sevgilim' demektir.'' diye konuştu.
''O BENİM ROL MODELİM, DÜNYANIN EN İYİSİ''
Cristiano Ronaldo'yu örnek aldığını belirten genç yıldız, ''Ronaldo dünyanın en iyisi. O benim rol modelim. Birbirimizle sürekli konuşuyoruz. Aramızdaki şey arkadaşlıktan daha öte. Antrenmanlarda bizimle beraber olmaktan büyük keyif alıyor. Sürekli gülümsüyor ve o güldüğünde biz kendimizi daha iyi hissediyoruz.'' sözlerini kullandı.
2018 Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takım kadrosunda yer alamayan Bruma, Leipzig ile sezonu 40 maç ile tamamlarken 7 gol ve 2 asist kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!






















