Bruma: "Oynamam lazım"
Galatasaray'da Sporting Lizbon'dan büyük umutlarla transfer edilen Portekizli genç oyuncu Bruma, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.
Webaslan Dış Haberler

Galatasaray'da Sporting Lizbon'dan büyük umutlarla transfer edilen Portekizli genç oyuncu Bruma, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.
Sarı-kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi'ndeki Borussia Dortmund karşılaşması öncesinde Portekiz'den Abola'ya konuşan Bruma, daha fazla oynamak istediğini ve bunun için adımlar attığını söyledi.
Kendisine gelen teklifler olduğunu doğrulayan Bruma: "Hocaya daha fazla oynamaya ihtiyacım olduğunu söyledim. Ne olacağını bekleyip göreceğiz."
Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Şampiyonası'nda Portekiz Milli Takımı'yla gösterdiği performans sonrasında Galatasaray'ın radarına giren Bruma, 10 milyon avro karşılığında Sporting Lizbon'dan transfer edilmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'da kaleye 25 milyonluk takviye

PSG, Ilya Zabarnyi için prensipte anlaştı!

Real Madrid'in stadyumu Santiago Bernabeu'dan dev kazanç!

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e yeni görev!

Hastaneye kaldırılan Mbappe'nin son durumu

Parma'nın yeni teknik direktörü Carlos Cuesta oldu

Florian Wirtz, Liverpool için yola çıktı!

Hull City'de Joao Pedro ile yollar ayrıldı!

Serie A'da sezonun golü Kenan Yıldız'dan!

Kenan Yıldız: "Tudor harika bir teknik direktör!"
