Bruma için son dakika gelişmesi!
Galatasaray'da beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Bruma için flaş transfer iddiaları arkaya arkaya gelmeye başladı.

- WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'da beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Bruma için flaş transfer iddiaları arkaya arkaya gelmeye başladı. Galatasaray'ın 12 milyon avro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Portekizli genç yıldız için eski kulübü Sporting Lizbon devreye girdi.
Bruma'yı yeniden kadrosuna katmak için harekete geçen Sporting, Portekizli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray'dan hala 6 milyon avroluk alacağı bulunan ve ödemeleri eşit taksitler halinde kasasına koyan Sporting'te başkan Bruno de Carvalho da Bruma'nın yeniden takıma dönebileceğinin sinyallerini verdi.
İDMANDAN SÜRPRİZ, GÖRÜLMEMİŞ KARELER!
MELO, SİNAN, SABRİ'YE ÖZEL TAKTİK...
Bruma hakkında kınuşan Carvalho, "Bruma, Sporting için bir altın ve durumunu her zaman yakından takip ediyoruz. Oynadığı takımda başarılı olmasını bekliyoruz, istiyoruz. Bir gün yeniden Sporting'e dönebilir mi? Şu anda konuşamayız ama zaman her şeyi gösterecek" ifadelerini kullandı.
Carvalho'nun 'sıcak' açıklamaları Portekiz basınında da "Bruma yuvaya dönüyor" haberlerini de iyiden iyiye ayyuka çıkarttı. Bruma'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istediği iddia edilen Sporting'e Galatasaray'ın nasıl bir cevap vereceği şimdiden büyük bir merak konusu olmaya başladı.
HAMZA HAMZAOĞLU'NUN İMZA SONRASI AÇIKLAMALARI! TIKLAYIN...
GS TV'YE NELER SÖYLEDİ? TIKLAYIN...
SERGEN, BRUMA İÇİN ÇOK AĞIR KONUŞTU! ABARTTI...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Luis Enrique, sakatlandı!

Dinamo Zagreb, Bennacer'i açıkladı!

Ghezzal, Lyon'a geri döndü!

Dusan Vlahovic için kritik süreç!

Leeds ve Birmingham'dan Chamberlain yarışı!

Liverpool'da Salah sonrası dönem: Gözler Michael Olise'de

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kostic, Juventus'ta göz kamaştırıyor!

Sacha Boey için Juventus gerçeği!

Ernesto Valverde'den Laporte açıklaması!

Manchester United'da Altay Bayındır ve Onana kararı!
