Bruma için menajerden açıklama!
Galatasaray'ın izlediği Sporting Lisbon'un genç yeteneği Bruma için FIFA menajerinden açıklama geldi.
Webaslan Dış Haberler

Oyuncuya Serie A ekiplerinden Roma'nın ciddi bir ilgisi olduğunu belirten menajer, "Roma Bruma'nın peşinde, ama sadece onlar değil. Chelsea şu anda ilk sırada. Porto, Inter Milan, Manchester City ve Roma'dan da talep var. Ama her şeyin ötesinde, o 94 doğumlu, 2014'te kontratı sona eren ve 10 milyon euroluk bir bonservis bedeli beklenen bir oyuncu" ifadelerini kullandı.
Genç oyuncunun Roma için faydalı olabileceğini de belirten Cicchetti, "Roma'da faydalı olur. Muhteşem bir 'golü koklama' yeteneği var. U20 Dünya Kupası'nda 5 gol atması da bu yüzden sürpriz değil." diye konuştu.
Sarı-kırmızılıların uzun süredir takip ettiği yıldız adayı için bu açıklamalar ile birlikte Roma'nın adı da rakipler arasına dahil oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG'den Galatasaray'a Safonov önerisi!

Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!
