Bruma için G.Saray sözleri!
Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Paulo Bento, Bruma'nın Galatasaray'a gidişini büyük bir adım olarak nitelendirdi.
Webaslan Dış Haberler
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Dünya Kupası 2014 Elemeler'inde forma şansı bulamasa da ilk kez Portekiz A Milli Takımı kadrosuna alınan Bruma için teknik direktör Paulo Bento umutlu.
Takımı gençleştiren ve genç yeteneklere önem veren Bento, Bruma'nın zor günler geçirdiğini belirterek, artık o kötü günlerin geride kaldığını ve Galatasaray gibi büyük bir takıma gittiğini ifade etti.
Portekizli çalıştırıcı, "Bruma zor günleri geride bıraktı ve şu anda Türkiye'de Şampiyonlar Ligi'nde de oynayan harika bir takımda forma giyiyor. Bruma bizim oyun stilimize uygun teknik kapasiteye sahip bir oyuncu" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid, Alaves deplasmanında nefes aldı!

Inter, Genoa deplasmanında hata yapmadı!

Berke Özer'li Lille, 4 kırmızı kartlı maçı kazandı!

Aston Villa'dan tarihi seri, rekor performans

Derbide tarihi seri: Sunderland yine kazandı

Tottenham, Forest deplasmanında kayboldu!

Ajax, derbide Feyenoord'u devirdi!

Sevilla sahasında zorlanmadan kazandı

Van Dijk'tan Muhammed Salah açıklaması

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

























