Bruma için G.Saray sözleri!
Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Paulo Bento, Bruma'nın Galatasaray'a gidişini büyük bir adım olarak nitelendirdi.
Webaslan Dış Haberler

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Dünya Kupası 2014 Elemeler'inde forma şansı bulamasa da ilk kez Portekiz A Milli Takımı kadrosuna alınan Bruma için teknik direktör Paulo Bento umutlu.
Takımı gençleştiren ve genç yeteneklere önem veren Bento, Bruma'nın zor günler geçirdiğini belirterek, artık o kötü günlerin geride kaldığını ve Galatasaray gibi büyük bir takıma gittiğini ifade etti.
Portekizli çalıştırıcı, "Bruma zor günleri geride bıraktı ve şu anda Türkiye'de Şampiyonlar Ligi'nde de oynayan harika bir takımda forma giyiyor. Bruma bizim oyun stilimize uygun teknik kapasiteye sahip bir oyuncu" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sevilla, sahasında Elche ile yenişemedi

Real Madrid'de Antonio Rüdiger sakatlandı

Thomas Frank'ten "Mola" önerisi!

Postecoglou: "Heyecan verici futbolu seviyorum"

Manchester derbisinde kale Altay Bayındır'ın!

Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Arne Slot'tan Chiesa için açıklama!

Adrien Rabiot'tan Jonathan Rowe itirafı!

Premier Lig'de ayın oyuncusu Grealish

Chelsea'ye Delap'tan kötü haber!
