Bruma için açıklama var
Galatasaray'ın transfer gündemindeki Sporting Lizbon'un sol açığı Bruma'nın, kulübüyle olan ihtilafı bir kaç gün içerisinde çözülecek.
Galatasaray'ın transfer gündemindeki Sporting Lizbon'un sol açığı Bruma'nın, kulübüyle olan ihtilafı bir kaç gün içerisinde çözülecek. Yetkililer, oyuncuyu haklı bulursa, Bruma serbest bir oyuncu olarak transfer yapabilecek; kulübün yaptığı sözleşmeyi geçerli sayarsa, Portekiz kulübünün sözleşme fesih bedeli için talep ettiği ücret 8 milyon euro.
BRUMA SON DAKİKAYA KADAR BÜTÜN İHTİMALLER GERÇEKLEŞEBİLİR
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın, konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan başkan Aysal, "Son dakikaya kadar bütün ihtimaller gerçekleşebilir" dedi.
LUCAS PODOLSKI? "ŞU ANA KADAR KENDİSİYLE TEMASIMIZ OLMADI"
Aysal, Arsenal'da forma giyen ancak yeterli süre bulamadığı için ayrılmak isteyen Lucas Podolski için ise "Şu ana kadar kendisiyle bir temasımız olmadı" diye konuştu.
Galatasaray, Arsenal ya da Polonya asıllı Alman oyuncunun menajeriyle önümüzdeki günlerde temas kurup kurmayacağı merak konusu.
PODOLSKI'NIN MENAJERİ SCHRAMM: "YORUM YAPMAM"
Podolski'nin menajeri Kon Schramm, bu konuda son derece temkinli bir açıklama yaptı. Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Schramm, "Gelen teklifler ya da bu konuda yazılanlarla ilgili yorum yapmam. Bu bizim prensibimizdir. Gelişmeleri kulüplerle değerlendiririz. Sonrasında gerekiyorsa resmi açıklamalar yapılır. Biz dedikodular konusunda konuşmayız. Podolski'nin Arsenal'da kalıp kalmayacağı konusunu da bir dedikodu olarak algılıyorum. Yorum yapmam" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Napoli, Neres'in dublesiyle Süper Kupa'nın sahibi!

Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Barcelona'dan ligde dev seri!

Antoine Griezmann'dan dikkat çeken rakam!























