Bruma geleceğini anlattı!
Galatasaray'ın transferdeki gözdesi Sporting Lisbon'un genç yeteneği Bruma, geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Webaslan Dış Haberler
Portekiz'in yeni yıldız adayı menajerlerine güvendiğini belirtirken, Çarşamba gününü işaret etti ve "Çarşamba'ya kadar geleceğim belli olacak. Bundan kesinlikle eminim. Temsilcilerime güveniyorum." ifadelerini kullandı.
RONALDO İLE KONUŞTUM, TAVSİYE VERDİ!
Portekiz Milli Takımı'nın kaptanı Sporting Lisbon'un eski oyuncularından Cristiano Ronaldo'nun kendisi ile görüştüğünü de söyleyen 19 yaşındaki oyuncu, "Cristiano Ronaldo ile konuştum ve bana kızgın değildi. Sadece tavsiyeler verdi." dedi.
Bruma kulübü ile yaşadığı bu anlaşmazlığın çıkış noktasını ise, "Dünya Kupası sonrasında sözleşme yenilemek istedim, fakat anlaşamadık. Ben menajerlerime güveniyorum, çünkü beni onlar bu noktaya getirdi ve onlara güvenmeyi de sürdüreceğim. Sporting taraftarlarına hiçbir zaman sırtımı çevirmedim. Sporting de bana kötü davranmadı. Anlaşamadık sadece. Herkes ne olduğu konusunda az çok fikre sahip. Sporting Başkanı Bruno de Carvalho ile de konuşmadım" şeklinde açıkladı.
Uzun süredir oyununun Tahkim Kurulu'nda süren davasının sonuçlanmasını bekleyen Galatasaray'ın kısa süre içinde resmi bir teklif ile Sporting'in kapısını çalması beklenirken, genç oyuncunun da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, Kenan Yıldız için kararını verdi!

Deniz Eren Dönmezer, Hull City yolunda!

Real Madrid, Zubimendi'ye yöneldi

Gabriel Jesus Napoli'ye çok yakın!

Bouaddi'den M. City'ye "Hemen gelirim" mesajı!

Borussia Dortmund, Emirates Kupası'nın sahibi!

Real Madrid galibiyetle ayrıldı, Arda Güler'e büyük övgü

Chelsea, Milan karşısında rahat galibiyet aldı

River Plate, Thiago Almada'yı kadrosuna kattı

Ferran Torres PSG yolunda! 50 milyon euroluk transfer


























