Bruma fitili yaktı, Galatasaray harekete geçti
Galatasaray, Henry Onyekuru'nun ayrılması sonrası Armindo Bruma için harekete geçti.
Pandemi sonrası ligde şok puan kayıpları yaşayan Galatasaray, transfer çalışmalarına öncelik verdi. Nagatomo ve Onyekuru ile vedalaşan Cim Bom'da, Lemina ve Seri'nin kiralık sözleşmeleri bitecek. Falcao, Feghouli ve Belhanda satılabilir. Kısacası Sarı- Kırmızılılar'da ciddi bir hareketlilik var.
Sarı-Kırmızılılar'da öncelik verilen bölgelerden biri de kanat. Yönetim, 'eski Aslan' Bruma'yı gündemine aldı.
Her fırsatta Galatasaray'a geri dönmek istediğini söyleyen 25 yaşındaki Portekizli'nin PSV ile 2023'e kadar mukavelesi var. Şartlar oluşursa Cim Bom, kiralama formülüyle Bruma'yı bitirmek amacında.
MANDZUKIC, FALCAO'YA BAĞLI
Daha önce menajerler vasıtasıyla önerilen Mario Mandzukic artık boşta. 34 yaşındaki Hırvat yıldız, Katar ekibi Al-Duhail ile olan sözleşmesini feshetti. İtalyan basınının daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye yazdığı Mandzukic'in transferi, biraz da Falcao'ya bağlı. Eğer Kolombiyalı yıldız giderse, maaş bütçesinde yeni bir süperstar için yer açılabilir.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal, Brighton'ı mağlup ederek kupada tur atladı

PSG, deplasmanda Lorient'e diş geçiremedi!

Roma, liderliğe oynuyor! Parma karşısında 3 puan

Kenan yine sahnede! Juventus, Udinese engelini aştı

Como sahasında üç golle üç puanı aldı!

Eden Hazard, Premier Lig Şöhretler Müzesi'ne seçildi

Lyon, Real Madrid'den Endrick için devrede!

Real Madrid'den UEFA'ya tazminat talebi

Vinicius Jr'dan El Clasico'daki tepkisi için açıklama!

Barcelona'yı üzen sakatlık haberi: Pedri
























