Brezilya'dan stoper sürprizi!
Galatasaray'ımız, Brezilya şampiyonu Palmeiras'ın stoperi için girişimlere başladı.

Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık ile temaslarını sıklaştıran ve stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray'da rota Brezilya'ya çevrildi. Sarı-kırmızılılar, Palmeiras'ta oynayan Vitor Hugo ile görüşmelere başladı.
Bir Spor'un haberine göre; Galatasaray, 25 yaşındaki stoper ile 1,5 milyon euro garanti ücret karşılığında anlaşmaya vardı.
Oyuncunun kulübü Palmeiras ile pazarlıklarını sürdüren sarı-kırmızılıların, rakamda anlaşmaları durumunda transferi noktalayacağı belirtildi.
GALATASARAY'IN İLGİLENDİĞİ VITOR HUGO KİMDİR?
2014-15'ten bu yana Palmeira'ta forma giyen 25 yaşındaki stoper, geçtiğimiz sezon toplam 31 maçta görev aldı ve şampiyonluk yaşadı. Kariyerinde Brezilya Serie A'da 55 maça çıkan 1,87'lik stoper, 7 gol ve 1 asistlik performansı ile skora da katkı yaptı.
VITOR HUGO'NUN ŞANSSIZLIĞI
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!
