Brezilya'dan stoper sürprizi!
Galatasaray'ımız, Brezilya şampiyonu Palmeiras'ın stoperi için girişimlere başladı.

Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık ile temaslarını sıklaştıran ve stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray'da rota Brezilya'ya çevrildi. Sarı-kırmızılılar, Palmeiras'ta oynayan Vitor Hugo ile görüşmelere başladı.
Bir Spor'un haberine göre; Galatasaray, 25 yaşındaki stoper ile 1,5 milyon euro garanti ücret karşılığında anlaşmaya vardı.
Oyuncunun kulübü Palmeiras ile pazarlıklarını sürdüren sarı-kırmızılıların, rakamda anlaşmaları durumunda transferi noktalayacağı belirtildi.
GALATASARAY'IN İLGİLENDİĞİ VITOR HUGO KİMDİR?
2014-15'ten bu yana Palmeira'ta forma giyen 25 yaşındaki stoper, geçtiğimiz sezon toplam 31 maçta görev aldı ve şampiyonluk yaşadı. Kariyerinde Brezilya Serie A'da 55 maça çıkan 1,87'lik stoper, 7 gol ve 1 asistlik performansı ile skora da katkı yaptı.
VITOR HUGO'NUN ŞANSSIZLIĞI
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
