Brezilya'dan Mariano için transfer açıklaması
Flamengo Başkan Yardımcısı Marcos Braz, Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan ve transfer hedefleri arasında olduğu konuşulan Mariano ile ilgili açıklamalar yaptı.
Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Mariano için transfer mesajı geldi. Flamengo Başkan Yardımcısı Marcos Braz, Galatasaray'da takımdan ayrılması gündemde olan ve transfer hedefleri arasında olduğu konuşulan Mariano ile ilgili konuştu.
Tecrübeli oyuncu ilei ilgili şu ana kadar bir girişimleri olmadığını kaydeden yönetici, "Flamengo'nun o pozisyonda oyuncuları var ve kendilerinden memnunuz. Bizim görevimiz kadroyu nasıl geliştireceğimizi bulmak. Eğer bir şans yakalarsak, değerlendireceğiz. Mariano konusunda şu anda hiçbir şey yok ancak bugün yok, yarın değişebilir. Şu anda kesinlikle bir şey yok" dedi.
Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mariano, bu yıl 23 maçta sahaya çıkarken 1 asist yaptı ve eleştirilen isimlerin başında yer aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Espart'tan Barcelona'ya kötü haber: 7 hafta yok!

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

Pierre Sage'dan geleceği için açıklama: "Sadece gürültü"

Bruno Fernandes'ten olay yaratan beğeni!

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!






















