Brezilya'dan G.Saray için transfer itirafı
21 yaşındaki futbolcu, Galatasaray hakkında açıklamalarda bulundu. O sözler...
- WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray’ın scoutları, geçtiğimiz yıl Hamza Hamzaoğlu göreve gelmeden önce Uruguay’da "Yeni Forlan" olarak gösterilen Giorgian De Arrascaeta’yı yakın takibe alırken, bu futbolcunun adeta sarı-kırmızılıların elinden kaçtığı ortaya çıktı.
Defensor'dan Cruzeiro'ya 4 milyon euro bedelle transfer olan 21 yaşındaki futbolcu, Galatasaray hakkında açıklamalarda bulundu.
Cruzerio'ya gelmeden önce Galatasaray'dan teklif aldığı ve neden bu takıma geldiği sorulurken, "Cruzerio'da gelişimime devam edebileceğimi düşündüm. Bu durum menajerimin elindeydi. Kariyerim için en iyi takımın hangisi olacağına o karar verdi aslında. Sonunda Cruzerio kararını verdik. Avrupa'da oynamak kariyer planlarımda yer alıyor. Barcelona ya daReal Madrid'de forma giymek istiyorum" dedi.
1.74 boyundaki Giorgian Daniel De Arrascaeta Benedetti, bu sezon Brezilya temsilcisinde sergilediği performansla son dönemde üzerindeki baskıları kırarken, değerini de 10 milyon euro seviyesine çıkarttı
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'e kötü haber: Thibaut Courtois

PSG kaptanı Marquinhos'tan Galatasaray ve Liverpool açıklaması

Van Dijk'tan rövanş öncesi Galatasaray itirafı

Kenan Yıldız: "Ben asla para için oynamam"

Arda Güler: "Türkiye'den bana dua etsinler"

Arsenal, çeyrek finalde Sporting'in rakibi oldu!

Juventus'ta hedef Mason Greenwood

Pio Esposito için Arsenal açıklaması!

Robertson: "Galatasaray için kaygılanmıyorum"

Juventus'ta Spalletti ile imza yakın























