"Brahimi Türkiye'yi reddetti ve Arsenal'i seçti"
Porto ile sözleşmesi sona eren Yacine Brahimi'nin Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı reddederek Arsenal ile anlaşmaya vardığı kaydedildi.

Tranasfer döneminin başlamasından bu yana ismi Galatasaray ve diğer Türk kulüpleri ile anılan Yacine Brahimi için Cezayir basınından sıcak gelişmelerin yaşandığını ve transferin bittiğini belirten bir haber geldi.
Gazzette du Fennec, Brahimi'nin Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan gelen teklifleri reddettiğini ve yıllık 4 milyon euro öneren Arsenal ile anlaşmaya vardığını yazdı. Öte yandan İngiltere'de Everton ve West Ham United'ın da 29 yaşındaki oyuncuya sözleşme önerdiği kaydedildi.
AFRİKA ULUSLAR KUPASI BİTİNCE AÇIKLAYACAK
Porto ile sözleşmesi sona eren Brahimi'nin kararını Afrika Uluslar Kupası'nın sona ermesinin ardından açıklayacağı da belirtildi.
Sol kanatta görev alan Yacine Brahimi, geçen sezon Porto formasıyla çıktığı 49 resmi maçta 13 gol atıp 9 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı!

Lyon'un Avrupa hayaline Lens engeli!

Arda Güler: "Bana çok büyük cesaret verdiler"

Ne West Ham ne Tottenham, tat tuz yok

Brighton'dan Newcastle'ın umutlarına darbe

Carlo Ancelotti: "Arda Güler çok değişti"

Fede Valverde: "El Clasico'da elimizden geleni yapacağız"

Hansi Flick: "Kalede Szczesny olacak"

Real Madrid'de Rodrygo kararı!

Juventus'tan Hojlund için ilk temas!
