Braga hazırlıkları başladı
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sakatlığı bulunan Muslera idmanda yer almadı.
Anadolu Ajansı
Sarı-kırmızılı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu 6. ve son hafta maçında Portekiz ekibi Braga ile 5 Aralık Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Gaziantepspor maçında forma giyen oyuncuların yenileme çalışmasıyla günü tamamladığı belirtildi. Diğer oyuncuların ise ısınma ve dar alanda pas çalışmalarının ardından yine dar alanda çift kale maç yaptığı kaydedildi. Gaziantepspor maçında geçirdiği sakatlık sonrası tedavisi yapılan kaleci Fernando Muslera'nın antrenmanda yer almadığı duyuruldu.
Galatasaray, Braga maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea, Marco Palestra'yı açıkladı

Atletico Madrid'de Koke ile devam

Liverpool yeni stoperini açıkladı: 63.6 milyon Euro!

Milan'ın büyük hayali: Van Dijk

İşte Marsilya'nın yeni teknik patronu

Barça, Christensen ile devam dedi

Real Madrid çıldırdı: 213 milyon Euro!

Yan Diomande'den transfer yanıtı

Lens, Malang Sarr ile yollarını ayırdı

Inter'de dört futbolcuya veda


























