Böyle bir seçim yok!..
Olağanüstü Divan Kurulu kararı alınmasını gerekçe göstererek seçim kararı alan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kulübe tarihinin en ilginç kongre süreçlerinden birini yaşatıyor
Olağanüstü Divan Kurulu kararı alınmasını gerekçe göstererek seçim kararı alan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kulübe tarihinin en ilginç kongre süreçlerinden birini yaşatıyor. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu birkaç gün önce kendi yerine Cemal Özgörkey’i veliaht olarak gösterirken, “Yeni konuştum, 15-20 gündür başkanlığa hazırlandığını söyledi. Adaylığını bugün açıklayacak” demişti. Beklenen açıklama dün geldi. Ancak Cemal Özgörkey’in yazılı bildirisi, Ünal Aysal’ın sözlerini tamamen yalanlar nitelikteydi:
‘Yeterli süre yoktu’
“Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı için hem Sayın Ünal Aysal hem de kamuoyu nezdinde adımın geçmesinin de benim için bir gurur olduğunu söylemek isterim. Diğer taraftan, bu kadar kısa zamanda böyle önemli bir görevi yerine getirebilmek için gereken hazırlığın yapılabilmesinin mümkün olmayacağı herkesin kabul edeceği bir gerçektir. Beklentim, bu ulvi görevi üstlenmek isteyen olası adaylara yeteri süreyi tanıyacak adımların ivedilikle atılması.”
Listeler için son gün
25 Ekim’deki kongreye aday olarak girmek isteyen üyelerin, Divan Başkanlığı’na liste sunmaları için son gün bugün. Saat 17.00’ye kadar 100 imza toplayamayan kongreye dahil olamayacak. Şu ana kadar Alp Yalman dışında adaylığını resmen duyuran kimse yok. Son gün Mehmet Helvacı’nın bir hamle yapabileceği ifade ediliyor.
Yalman’a çekil baskısı
Bu arada camianın bir kısmı, Ünal Aysal’ı kulübün mevcut durumundan kurtarması için, Alp Yalman’a çekil baskısı yapıyor. Eğer Yalman çekilirse ve kongrede aday çıkmazsa, mevcut yönetimin 30 gün daha görevde kalması gerekiyor. Adnan Öztürk de önceki gün benzer yönde açıklamalar yapmış ve seçimin Ocak ayında gerçekleşmesi gerektiğini dile getirmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'nin Premier Lig'e çıkma maçı öncesi taşlı saldırı

Acun Ilıcalı: "Mucize için son bir adımımız kaldı"

Manchester United'da Bruno Fernandes'e büyük onur

Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam

Liverpool'dan Muhammed Salah'a veda mesajı!

Premier Lig için son adım: Hull City - Middlesbrough

Real Madrid'den resmi ayrılık açıklaması!

İtalya'da Kenan Yıldız'a büyük onur!

Nico Paz için Inter yalanlaması!

Patrick Vieira'dan Real Madrid itirafı























