"Bonservisimi hemen alın"
Galatasaray'a sezon başında gelen ve gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi olan Felipe Melo'dan yönetime sitem var.
Yeni Şafak

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, yönetimden bir an önce bonservisinin alınmasını isteyerek, "Bu durum bir an önce netleşmeli kafam hep orada" dedi. Sarı-kırmızılı kulübün sezon başında İtalya'nın Juventus ekibinden alma opsiyonlu olarak kiralık transfer edilen Felipe Melo, geleceği hakkındaki belirsizliğin bir an önce giderilmesini istedi. Dünkü idman öncesi teknik direktör Fatih Terim ile yaklaşık 20 dakika özel görüşen Brezilyalı yıldız, bu konuda dert yandı. Sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağının belirsiz olması nedeniyle kafasının karışık olduğunu belirten Brezilyalı oyuncu, "Kafam hep orada. Bu durum bir an önce giderilmeli" dedi.
Tecrübeli teknik adamın da, "Yönetim ile konuştum. Merak etme, mutlaka alacağız. Sen kafanı böyle şeylerle yorma" diyerek Brezilyalı futbolcuya bonservisinin alınacağı müjdesini verdi. Bunun üzerine rahatlayan ve sevinçten yüzü gülen Brezilyalı futbolcunun, "Bu iş sezon sonuna kalmasın. Alacağım ücrette bile indirime gitmeye hazırım. Yeter ki bonservisim alınsın" şeklinde istediğini dile getirdiği öğrenildi. Bu sezon oynadığı başarılı futbolla taraftarların gönlünde taht kuran Brezilyalı futbolcuyu sezon sonu alma opsiyonuyla kiralayan sarı-kırmızılı kulüp, İtalyan kulübü Juventus'a 13 milyon euro ödediği takdirde bonservisini alabilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Espanyol'dan Atletico'ya şok

Milan, İtalya Kupası'na galibiyetle başladı

Manchester United'da gündem Altay Bayındır!

Mikel Arteta: "Artık Old Trafford'da kazanıyoruz"

Ruben Amorim'den Premier Lig'de kötü rekor

Angers, Ligue 1'in yeni ekibi Paris FC'ye acımadı

Leverkusen, Monaco'dan istiyor: Ben Seghir!

Arda Güler, Real Madrid'de başrolü üstlenecek

Inaki Pena için Como harekete geçti!

Xavi Simons'un yeni durağı belli oldu!
