Blerim Dzemaili'ye kulübe yolu...
Kadroda ufak değişiklikler düşünen İtalyan teknik adam, Felipe Melo'nun cezasının dolmasıyla birlikte, Blerim Dzemaili'yi kadrodan çıkaracak.
Galatasaray'da istediği oyun anlayışını takıma bir türlü oturtamayan Cesare Prandelli, takımda radikal değişikliğe gidilmesi gerektiğini düşünmüyor. Kadroda ufak değişiklikler düşünen İtalyan teknik adam, Felipe Melo'nun cezasının dolmasıyla birlikte, Blerim Dzemaili'yi kadrodan çıkaracak.
Brezilyalı yıldızın gelişi ile orta sahanın rahatlayacağını düşünen Prandelli'nin asıl endişesi hücum hattı. Gol yollarında sıkıntı yaşayan ve skor üretmekte çok zorlanan takımın bu durumuna çare arayan İtalyan çalıştırıcı, Burak Yılmaz'ın yanında Goran Pandev'i oynatmayı planlıyor.
MOTİVASYON SORUNU
Takımın fiziksel durumundan oldukça mutlu olan İtalyan teknik adam, sorunun tamamen mental olduğu fikrinde. İdmanlarda oyuncularla tek tek görüşen ve onların sıkıntılarını dinleyen deneyimli teknik adam, takım özgüveninin yerine gelmesi için galibiyet serisi kazanmaları gerektiğini farkında.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı
























