Blerim Dzemaili eşi: "Futbolcular seks yerine..."
Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Blerim Dzemaili'nin eşi Erjona Sulejmani, birçok futbolcunun maçtan önce seks yapmak yerine mastürbasyonu tercih ettiğini söyledi.
Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Blerim Dzemaili'nin eşi Erjona Sulejmani, birçok futbolcunun maçtan önce seks yapmak yerine mastürbasyonu tercih ettiğini söyledi.
Sulejmani'nin yeni kitabında dikkat çeken detaylardan biri ise, 30 yaşındaki süpermodelin en beğendiği futbolcunun Cristiano Ronaldo olması. Portekizli'nin karşı koyulmaz bir cazibesi olduğunu belirten Dzemaili'nin eşi, Ronaldo'yu dünyanın en seksi futbolcusu olarak tanımlıyor.
Euro 2016'da dikkatleri çeken Sulejmani, GQ İtalya tarafından da turnuvanın en seksi taraftarı seçilmişti.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!






















