Biyonik adam Henry Onyekuru
Galatasaray'ın Monaco'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Onyekuru, transfer olur olmaz çıktığı 2 maçta 3 gol atarak Süper Lig'i salladı.
Monaco'dan Galatasaray'a transfer olan Henry Onyekuru, 2 maçta attığı 3 golle Süper Lig'e damgasını vurdu.
Monaco'da son maçını Eylül ayında oynayan Onyekuru için G.Saray'a geldiğinde, "Hazır olması 1 ayı bulur" yorumları yapıldı. Ancak bu yorumlar boşa çıktı.
Sadece 59 kilo olan Onyekuru'nun yağ oranı da diğer futbolcularla kıyaslandığında çok düşük. Bu nedenle uzun süre maç yapmasa bile fiziki anlamda geriye düşmüyor. Onyekuru işte bu nedenle G.Saray'a geldiğinde 1 hafta önce maç oynamış gibiydi.
Öte yandan Fatih Terim, Fenerbahçe'yi geçen sezon olduğu gibi yine Henry Onyekuru ile yıkmanın planlarını yapıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

























