Biyonik adam Florin Andone
Galatasaray, Türkiye Kupası’ndaki Alanya maçı kadrosuna Andone’u da dahil etti. Rumen son anlarda süre alacak
Süper Lig'de galibiyet serisi yakalayan Galatasaray'a Florin Andone müjdesi geldi. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali ilk maçı için Alanya'ya giden sarı-kırmızılılarda Rumen futbolcu da kadroya dahil edildi.
Ligde 11. haftadaki Gaziantep deplasmanında dizinden ağır bir sakatlık geçiren 26 yaşındaki forvet tüm kulvarlarda toplam 15 maç kaçırdı.
Devre arasında sözleşmesinin dondurulması beklenen ve mart ayından önce sahalara dönmeyeceği konuşulan Andone'un hızlı iyileşmesi camiada sevinçle karşılandı.
"BORCUMU ÖDEYECEĞİM"
Akşam'da yer alan habere göre; konuyla ilgili açıklama yapan Andone, "Yabancı futbolcu statüsünde olmam sebebiyle üzerimin çizilmesi sürpriz olmazdı. Ama kulübüm arkamda durdu. Fatih hocam ve taraftarlarımızı, bana gösterdikleri destek için pişman etmeyeceğim. Şampiyonluk yolunda vefa borcumu atacağım gollerle ödeyeceğim. Ve bu kulüple şampiyonluk kupasını kaldıracağım" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!
























