Biseswar Kayseri'ye, Amrabat G.Saray'a
Hollanda basını Galatasaray'ın Nordin Amrabat'ı transfer etmek istediğini belirterek, Kayserispor'un da Feyenoord'dan Diego Biseswar'ı transfer edeceğini yazdı.
Webaslan.com
Hollanda'da yayın yapan ünlü basın organlarından De Telegraaf'ın haberine göre Kayserispor, Feyenoord forması giyen Diego Biseswar'ı Ocak ayı içerisinde kadrosuna katacak. Feyenoord ve Kayserispor'un prensipte anlaştığı, Biseswar'ın menajeri Jeroen Hoogewerf ve babasının bizzat Şota Arveladze ile görüştüğü belirtildi.
Futbolu bırakmasının ardından Hollanda'da AZ Alkmar'da Louis van Gaal'in yardımcılığını yapan ve bu ülkede sıkın ilişkiler kuran Şota'nın, Nordin Amrabat'ın Galatasaray'a gitme ihtamilini de göz önünde bulundurarak 23 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek istediği yazıldı.
Galatasaray ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada Kayserispor'un Nordin Amrabat'ı satmaya istekli olması halinde transferin gerçekleşeceği belirtilmişti.
Amrabat da kısa bir süre önce Galatasaray'ın rüyalarının takımı olduğunu ve Kayserispor'un onay vermesi halinde bu transferin biteceğini dile getirdi
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"

"Arda Güler'i sevmiyor" denilen Mbappe'de gündem olan paylaşım

Cesc Fabregas'tan Hakan Çalhanoğlu itirafı!

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

Hakan Çalhanoğlu şov yaptı şov!

Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande























