Bir yıldızı daha kaçırdık! Yeni takımını açıkladı
Galatasaray'ın da gündemindeki Portekizli Miguel Veloso, gelecek sezon Monaco'da oynayacağını açıkladı.
Webaslan Dış Haberler
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'deki sözleşmesi sona eren ve son günlerde Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Portekizli oyuncu Miguel Veloso, yeni takımını açıkladı.
Miguel Veloso yaptığı açıklamada Fransa Ligue 1 temsilcisi Monaco ile anlaştığını söylerken ''Benim açımdan Monaco ile görüşmeler çok iyi gidiyor. Birkaç güne resmi imzalar atılacaktır. Monaco'yu seçmem sebebim tabii ki Şampiyonlar Ligi. Burada oynamak herkes ister'' ifadelerini kullandı.
2012 yılından bu yana Dinamo Kiev forması giyen Veloso, Ukrayna temsilcisi ile 165 maçta 18 gol, 28 asistlik bir performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!






















