Bir şans daha istiyor!
Galatasaray'dan gönderilmesi gündemde olan ve birçok Süper Lig takımının listesinde olan Mustafa Sarp, Fatih Terim ile bir görüşme yaptı.
Webaslan.com

Fatih Terim'in Almanya kampından önce kadrodaki 'ikinci' büyük temizliği yapmak istemesi ve taraftarın da tepkisinden çekinmesinden dolayı özellikle Mustafa Sarp ile kesin olarak yollarını ayırmak isteyen yönetim, tecrübeli futbolcu için gelen teklifleri değerlendiriyor. Mersin İdman Yurdu ve Orduspor'un resmen ilgilendiği Mustafa Sarp için Ankaragücü, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Samsunspor, Manisaspor ve Karabükspor da resmen devreye girdi.
Galatasaray'daki kontratını tamamlamak isteyen Mustafa Sarp ise Fatih Terim ile bir görüşme yaparak takımda kalmak istediğini tecrübeli teknik adama iletti. Galatasaray formasını gelecek sezon da terletmek isteyen Sarp'ın, Almanya'da yapılacak olan kamp için kadroya dahil edilip edilmeyeceği ise büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!

Szczesny, Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak

Chelsea'ye yeni golcü: Kolo Muani

Al-Hilal'in McTominay hamlesi Napoli'den reddedildi!

Bayer Leverkusen, Jarell Quansah için el sıkıştı!

Guardiola'dan İlkay Gündoğan için açıklama!

Arda Güler'den ayrılık yanıtı!

Inter başkanından Hakan Çalhanoğlu için transfer açıklaması!

Milan, Granit Xhaka ile anlaştı!
