Bir şans daha istiyor!
Galatasaray'dan gönderilmesi gündemde olan ve birçok Süper Lig takımının listesinde olan Mustafa Sarp, Fatih Terim ile bir görüşme yaptı.
Webaslan.com
Fatih Terim'in Almanya kampından önce kadrodaki 'ikinci' büyük temizliği yapmak istemesi ve taraftarın da tepkisinden çekinmesinden dolayı özellikle Mustafa Sarp ile kesin olarak yollarını ayırmak isteyen yönetim, tecrübeli futbolcu için gelen teklifleri değerlendiriyor. Mersin İdman Yurdu ve Orduspor'un resmen ilgilendiği Mustafa Sarp için Ankaragücü, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Samsunspor, Manisaspor ve Karabükspor da resmen devreye girdi.
Galatasaray'daki kontratını tamamlamak isteyen Mustafa Sarp ise Fatih Terim ile bir görüşme yaparak takımda kalmak istediğini tecrübeli teknik adama iletti. Galatasaray formasını gelecek sezon da terletmek isteyen Sarp'ın, Almanya'da yapılacak olan kamp için kadroya dahil edilip edilmeyeceği ise büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola için ayrılık iddiası!

Christian Vieri: ''Dünyanın en iyi 5 orta sahasından biri''

Como, evinde Parma'yı tek golle devirdi

Juventus, Şampiyonlar Ligi umutlarını son haftaya bıraktı

Napoli, Pisa engelini iki golle geçti

Chelsea, Xabi Alonso'yu duyurdu!

Xabi Alonso, Chelsea ile anlaştı!

Federasyon Kupası Manchester City'nin

Bundesliga'da heyecan dolu son

Robert Lewandowski, Barcelona'ya veda etti!


























