Bir kez daha Kara iddiası
Her transfer döneminde Galatasaray'ın gündemine giren Kara Mbodj'un adı bir kez daha sarı-kırmızılılarla anıldı.
Star

UEFA ile imzaladığı Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle ayağını yorganına göre uzatmak zorunda olan Galatasaray, Manchester City’nin Denayer’i bonservisiyle satmak istemesi ve 10 milyon euro talep etmesi üzerine cebine uygun stoper aramaya başladı.
Sarı-Kırmızılılar, Belçika’nın Anderlecht takımında forma giyen Serigne Modou Kara Mbodj’u mercek altına aldı. Anderlecht’in 2015’te 3 milyon euroya Genk’ten aldığı 28 yaşındaki 1.92 metre boyundaki Senegalli’nin Cim-Bom’a sıcak baktığı öğrenildi.
Kulübüyle 2020 yılı Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi olan Mbodj’un bonservisi için Sarı-Kırmızılılar’ın 1.5 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu ve Belçika Kulübünün cevabını beklediği vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!
