Bir Galatasaray klasiği; "Mayıslar Bizimdir"
Galatasaray, bir kez daha "Mayıslar bizimdir" sloganını gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor.
Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Galatasaray... Sarı-kırmızılı takım bir kez daha 'Mayıslar bizimdir' sloganını gerçeğe dönüştürmek üzere.
Son 5 şampiyonluğunda mayıs ayında 22 maça çıkan Galatasaray, 19 galibiyetle şov yapmıştı. Bir Galatasaray klasiği haline gelen mayıs galibiyetleri bu sezon da devam etti.
Sarı-kırmızılılar önce Sivasspor'u (6-1) daha sonra ise Karagümrük'ü (3-2) devirdi. Mayıs ayındaki muhteşem performansını 24'te 21'e çıkaran Galatasaray, artık gözünü derbiye çevirdi. Okan Buruk ve öğrencileri, bu hafta Fenerbahçe'yi de yenip 24. şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.
KAYIPLAR KUPA SONRASI
Galatasaray'ın son 5 şampiyonluğunda mayıs ayında yaşadığı 3 puan kaybı şampiyonluğu garantiledikten sonra geldi.
2012-13'te şampiyon gittiği Kadıköy'de Fenerbahçe'ye 2-1 kaybeden Galatasaray, 2014-2015'te Çaykur Rize'yle 1-1 berabere kaldı. 2018-19'da ise yine şampiyon gittiği Sivas'a 4-3 mağlup oldu. Galatasaray bu kez kayıp yaşamak istemiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal, Brighton'ı mağlup ederek kupada tur atladı

PSG, deplasmanda Lorient'e diş geçiremedi!

Roma, liderliğe oynuyor! Parma karşısında 3 puan

Kenan yine sahnede! Juventus, Udinese engelini aştı

Como sahasında üç golle üç puanı aldı!

Eden Hazard, Premier Lig Şöhretler Müzesi'ne seçildi

Lyon, Real Madrid'den Endrick için devrede!

Real Madrid'den UEFA'ya tazminat talebi

Vinicius Jr'dan El Clasico'daki tepkisi için açıklama!

Barcelona'yı üzen sakatlık haberi: Pedri

























